Amoniu pentru Prajituri Dr. Oetker 7 g - ROFOOD166010501
Descriere
Faci des prajituri si s-a terminat agentul tau preferat de afanare sau doresti sa incerci un truc nou pentru prajituri si torturi mai pufoase? Oricare ar fi raspunsul tau, esti in locul potrivit! Iti propunem amoniul pentru prajituri Dr. Oetker, in pliculetul de 7 grame.
Vrei sa afli mai multe despre utilizarile amoniului sau despre acest produs in sine? Citeste cu atentie lista de atribute de mai jos si spune-ne ce parere ai despre acesta:
- Amoniul este folosit in diferite produse de patiserie precum foile de prajituri, cornuletele, fursecurile, covrigeii etc;
- Pe langa acest lucru, amoniul mai poate fi folosit si ca un inlocuitor pentru drojdie si praf de copt – ajuta la cresterea aluaturilor pentru prajituri, deoarece prin descompunerea la cald, in interiorul cuptorului, amoniul lasa in urma mici buzunare de aer care fragezesc aluatul, reducandu-i din densitate;
- Recomandam amestecarea amoniului cu un lichid care urmeaza a fi apoi incorporat in aluatul pe care-l pregatesti, pentru a distribui uniform acest ingredient;
- Nu lasa gustul fainos care se simte uneori atunci cand folosesti praf de copt, deoarece amoniul se descompune complet in timpul coacerii;
- Pastreaza-l intr-un loc uscat si racoros, de preferabil inchis etans si ferit de razele soarelui si de umiditate – amoniul absoarbe apa si nu va mai fi la fel de eficient in prajiturile tale daca acest lucru se intampla;
- Pliculetul de 7 grame reprezinta cantitatea ideala pentru 500 de grame de faina.
Da o noua dimensiune prajiturelelor si fursecurilor tale si bucura-te de o textura fina, aerata pe care o obtii usor doar cu amoniul pentru prajituri!
Specificatii
Tip Produs: | Amoniu |