Bautura bio Kombucha cu limete si ghimbir 0 75L Voelkel
Descriere
Bautura bio Kombucha cu limete si ghimbir, 0,75L Voelkel
Ceaiul verde gustos, o compozitie armonioasă de plante aromatice si o băutură ecologică din limete si ghimbir dau acestei băuturi răcoritoare usor carbogazoasă si fermentată, spiritul lor special.
În Asia, pentru două milenii, asa-numita ciupercă de ceai Kombucha este si astăzi o mare popularitate în întreaga lume hrănind trupul, mintea si sufletul.
Ingrediente: extract de ceai din plante* 95,7% (apă minerală naturală, zahăr brut din trestie*, ceai verde* 0,2%, amestec de plante aromatice*, ceai negru* 0,05%, frunze de mate* 0,04%, cultură de kombucha), suc de lămâie verde* 2%, suc de ghimbir* 1,8% (ghimbir* 1,7%, suc de lămâie din concentrat*), dioxid de carbon natural.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Produs pasteurizat.
Băutura de kombucha cu lămâie si ghimbir poate oferi numeroase beneficii pentru sănătate, datorită ingredientelor naturale si a procesului de fermentatie. Iată câteva dintre beneficiile consumului acestei băuturi:
Sursă de probiotice: Consumul de kombucha poate contribui la mentinerea unui echilibru sănătos al florei intestinale datorită continutului său de probiotice. Aceste bacterii benefice pot ajuta la îmbunătătirea sănătătii digestive si a sistemului imunitar.
Efecte antioxidante: Lămâia si ghimbirul sunt surse excelente de antioxidanti, cum ar fi vitamina C si compusii din ghimbir, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi si la reducerea inflamatiei în organism. Consumul regulat de antioxidanti poate contribui la prevenirea bolilor cronice si la mentinerea sănătătii generale.
Energizant natural: Ghimbirul are proprietăti stimulatoare si energizante, ceea ce poate oferi un impuls de energie si claritate mentală. De asemenea, combinatia de ghimbir si lămâie poate ajuta la îmbunătătirea stării de spirit si la reducerea stresului.
Sănătatea digestivă: Consumul regulat de kombucha poate ajuta la stimularea productiei de enzime digestive si la îmbunătătirea functiei intestinale. Acest lucru poate contribui la reducerea balonării, disconfortului abdominal si a altor probleme digestive.
Sustinerea sistemului imunitar: Probioticele din kombucha pot ajuta la întărirea sistemului imunitar si la prevenirea infectiilor virale si bacteriene. De asemenea, vitamina C din lămâie poate sustine, de asemenea, sănătatea sistemului imunitar.
Hidratare si detoxifiere: Băutura de kombucha contine apă minerală si ingrediente naturale care pot contribui la hidratarea organismului si la detoxifierea acestuia, eliminând toxinele si alte substante nocive.
După deschidere se păstrează în frigider si se consumă în termen de 5 zile.
A se consuma de preferintă înainte de: a se vedea data inscriptionată pe ambalaj.
Producător: Voelkel GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.