Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu
Descriere
1000+ retete traditionale si moderne
Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocata; Preparate din carne de pasare; Preparate din peste si moluste; Retete batranesti; Dulciuri si prajituri de casa; Creme, torture, inghetate; Conserve din fructe si legume; Pranzul de post; Masa de Florii; Masa de Paste; Masa traditionala de Craciun.
Specificatii
Format | 250 x 200 x 40 mm |
Subcategorie | Bucatarie |
Categorie | Gastronomie |
Editura | PARALELA 45 |
Autor: | Maria Cristea Soimu |
Data aparitie | 2019 |
Numar de pagini | 560 |